Cautare

2834 de rezultate pentru "crema de untul pamantului 10 03 2011" (2.86 secunde)
Un asteroid care se indreapta spre atmosfera Pamantului a fost descoperit de NASA saptamana trecuta. Asteroidul va trece maine la aproximativ 3.500 de kilometri deasupra suprafetei Pamantului, relateaza Space.com.
NASA a adunat o serie de imagini si inregistrari 4k inedite ale Pamantului din Spatiu. ... Aceasta marmura albastra este vazuta dintr-un unghi diferit, de la o distanta de 400 km.
Acest concept se refera la orice tip sau forma de viata, de la cele mai simple sisteme biologice (de ex. virusuri si procariote) pana la cele mai complexe forme de viata cu inteligenta proprie si organizare sociala.
Acesta permite o flexibiltate mai mare in utilizare, deoarece tabletele nu au numaidecat o directie fixa de utilizare.
Conduita, avansarea si promovarea comisarului sef Parasca Teofil Ofiterul de politie Teofil Parasca a activat in cadrul Serviciului de Paza si Ordine Publica din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Arad pana in data de 1 aprilie 2011, cand a fost promovat de ministrul Administratiei si Internelor, Traian Igas, in baza unui examen nelegal, organizat discret si formal, la care a fost candidat unic, loctiitor al sefului Inspectoratului de Politie al Judetului Satu Mare.
"2012 va fi un an mai prost decat 2011!" Anul 2012 va fi un an mai greu, din punct de vedere economic, decat 2011, afirma reputatul analist economic, Ilie Serbanescu, pentru Inpolitics.
Numarul angajatilor din sectorul bugetar trebuie sa scada cu circa 200.000 pana in 2011, pentru ca majorarea salariilor pe Legea unica sa fie sustenabila si pentru ca ponderea cheltuielilor salariale in PIB sa ajunga la 6,7%, de la peste 8% in 2008, potrivit NewsIn, care citeaza surse guvernamentale.
Fondul Monetar International (FMI) a agreat cu autoritatile romane ca legea responsabilitatii fiscale sa fie adoptata de Parlament in martie, iar legea unitara a pensiilor pana la finalul lunii iunie, a spus seful misiunii FMI, Jeffrey Franks.
Guvernul s-a angajat in negocierile cu Fondul Monetar International (FMI) sa concedieze 74.000 de bugetari pana la finele acestui an, dupa ce a disponibilizat deja 27.000 de salariati, si sa renunte la minim 15.000 de angajati din sectorul public in 2011.
Reprezentantii Executivului au prezentat sindicatelor ieri doua proiecte privind salarizarea in sistemul bugetar, care prevad pentru anul 2011 majorarea diferentiata a salariilor.
Seful statului a spus ca nimeni nu ofera Romaniei bani pe o perioada mai lunga de trei ani. Un nou imprumut de la FMI devine o certitudine.
Presedintele Traian Basescu a declarat ieri, dupa consultarile cu partidele politice, ca setul de masuri adoptat la ultimul Consiliu European va feri Romania de orice fel de derapaje, in special de populismul propriilor oameni politici.
PSD si PNL nu au reusit nici de aceasta data sa doboare Guvernul in Parlament. Opozitia a reusit sa stranga doar 190 de voturi din numarul minim de 236. ... Parlamentul a respins luni prima motiune de cenzura depusa pe legile salarizarii.
In 2011 trebuie generata o situatie ca puterea sa fie inlocuita de "o coalitie pertinenta".
In 2011, puterea trebuie inlocuita cu o coalitie pertinenta'.
Guvernul a adoptat Programul National de Reforma pentru perioada 2011-2013, document care reprezinta instrumentul de transpunere, la nivel national, a obiectivelor Strategiei Europa 2020 si cuprinde masurile privind cresterea economica si forta de munca, a anuntat seful DAE, ministrul Bogdan Manoiu.
Fostul primar, liberalul Cristian Anghel, condamnat la inchisoare in 2010, eliberat conditionat in 2011.
Guvernul Boc trebuie sa mai dea afara 40.000 de functionari ca sa ajunga la numarul de pe vremea guvernului Nastase Politicienii se intreaba cum sa construiasca un buget cu un deficit cat mai redus in 2012, dar nu spun ca cea mai la indemana solutie este restructurarea aparatului bugetar.
Basescu, sanctionat de romani cu respingerea ideii de republica semiprezidentiala Peste jumatate dintre romani sunt de acord cu demiterea Guvernului de catre Parlament, releva datele unei cercetari realizate de Fundatia Soros Romania in cadrul programului Studii Electorale Romanesti.
Un audit al primariei a descoperit ca directorul Marinel Florescu si-a dat un salariu mai mare decat cel legal si s-a plimbat nejustificat prin Dubai in anul financiar incheiat cu o pierdere de 6,4 milione de lei de institutia pe care o conduce O echipa de control trimisa de primarul Antonie Solomon a picat pe nepusa masa, la inceputul acestei luni, pe capul lui Marinel Florescu, directorul general al Regiei Autonome de Transport (RAT) Craiova.
google-analytics.com